BİZDEN HABERLER

Online Gönüllü Başvurusu

Online Gönüllülük Başvuruları

 

Sosyal Akıl Derneği, Çocuk ve Gençlik alanında Girişimcilik, Sosyal Girişimcilik, İnovasyon, Sosyal İnovasyon, Savunuculuk, Gönüllülük ve Fütürizm ( gelecek öngörüleri) konularında çalışmalar yürüten bir Sivil Toplum kuruluşudur. 

Covid-19 sürecinin bir an önce sonuçlanarak en az hasarla hem ülkemizde hem de küresel anlamda gündemimizden düşmesini diliyoruz. Bu süreci, derneğimizin uyguladığı projeleri değerlendirmek ve yeni projelerin tasarımı için verimli bir şekilde kullanmaya çalıştık. Projelerimizi ve faaliyetlerimizi etkinlik ve verimlilik ve toplam fayda açısından inceleyerek önümüzdeki dönem daha etkili ve sürdürülebilir projelere odaklandık. Bu dönem proje bazlı yapacağımız çalışmalarımızda araştırmalarda yer almak isteyen 25 gönüllü adayına ihtiyacımız bulunmaktadır. Derneğimiz faaliyetlerinde,yeni projelerimizde yer almak istiyorsanız aşağıda ihtiyacımız bulunan konularda uzaktan (çevrimiçi) araştırma yaparak bize katkı verebilecek ve kendini yetiştirecek gönüllüler arıyoruz. Seçtiğiniz konuda kendinizi geliştirmek yada bu konuda iyiyseniz bizlere faydalı olmak için Başvuru formunu doldurmanızı ve size dönüş yapmamız konusunda talebinizi beklemekteyiz. Gönüllü çalışmaları çok zamanınızı almayacak şekilde planlanması sağlanacaktır. Görüşmelerimiz -Zoom- üzerinde gerçekleşecektir.İlginiz için teşekkür ederiz.


Son Başvuru: 15 Aralık 2020 

Başvuru ve iletişim için formu doldurunuz.

Araştırmacı: Çalışma alanlarımızda akademik çalışma yapabilecek,araştırma tekniklerine vakıf, derinlemesine çalışma yapabilecek,rapor yazabilen tercihen akademisyen gönüllülere ihtiyacımız bulunmaktadır. 

 

 

Başvuru sonrasında ;

1- Dernek Tanıtımı ve Tanışma Toplantısı ( Zoom Üzerinden)

2- Grup Çalışması yapılacaktır. ( Zoom Üzerinden)